Galavečer RedFace 2 se koná 9. září 2023 v UNYP Aréně v Praze a slibuje skvělý sportovní zážitek i nevšední podívanou

Dne 9. srpna 2023 proběhla tisková konference organizace RedFace k historicky druhému galavečeru, který se uskuteční 9. září 2023 v UNYP Aréně v Praze. Organizace, za kterou stojí promotér Petr Diviš, představila novou fight card, ve které kombinuje profesionální zápasníky s pouličními rváči a influencery, čímž chce zviditelnit bojové sporty. Hlavním partnerem večera je Kratom World a mediálním partnerem je Fajn rádio.


MMA na 3x3 minuty

Mezi jména, na která se můžeme těšit v zápasech podle pravidel MMA na 3x3 minuty, patří ostřílený borec z Kazachstánu Said Suraganov, který nastoupí do tvrdého duelu proti Jakubovi Hoškovi, jedním z vítězů zápasu 2vs2 na RedFace Realoded. Talentovaný zápasník Martin Šíma, kterého už také známe z RedFace Reloaded, nastoupí proti bývalému judistovi Jakubovi Weidenthalerovi.

Zápas, který si fanoušci sami odhlasovali na Instagramu

Dále nás čeká zápas, který si fanoušci sami odhlasovali na Instagramu, kde se představí Michal Frolík proti Filipu Markovi, pro kterého to bude vůbec první zápas v bojových sportech. 

MMA debut

Další MMA debut také čeká zápasníky Kristiana Kundratu alias “Crisse” ze Slovenska a Milana Krčila alias “Skutečný McGregor”, který má zkušenosti z klasického boxu a ani na ulici prý nechodí pro ránu daleko. 

Vargas VS Juřík

V dalším zápase, od kterého čekáme skvělý sportovní zážitek, proti sobě nastoupí talentovaný kubánský zápasník Gabriel Castello Vargas, který má za sebou vítězství na RedFace Reloaded proti ostřílenému zápasníkovi, který si už prošel snad všemi bojovými sporty, Michalu “Hassby” Juříkovi

Dobro proti zlu

V zápase “dobro vs. zlo” se představí zkušený amatérský zápasník Petr Pastýřík proti Michalu “Ultrakunda” Severovi, který má zkušenosti z tvrdých bitek RedneckFight.

Mezinárodní zápas

Skvělý sportovní zážitek slibuje také mezinárodní zápas zkušeného profi zápasníka a bývalého kulturisty Martina Chuděje proti polskému zápasníkovi Denisu Górniakovi, který je čtyřnásobným mistrem Polska v MMA a držitelem titulu mistra Polska v klasickém boxu. 

Patrik Jevický VS Dan “demolition man” Vinni

Skvělou podívanou slibuje také zápas dvou cizinců, kterými jsou slovenský zápasník Patrik Jevický proti borci z Británie, kterým je Dan “demolition man” Vinni. Oba jsou ostřílení profi zápasníci MMA s kladnou bilancí a už brzy uvidíme, který z nich si se soupeřem poradí lépe.

Dámský MMA zápas

Dále nás čeká dámský MMA zápas na 3x3 minuty influencerek. Dagmar Kubinová (účastnice reality show Farma), která se připravuje pod trenérem Tomášem Peleškou, nastoupí do zápasu proti Žanetě Skružné (účastnice reality show Survivor), kterou na profesionální MMA debut trénuje známá UFC zápasnice Lucie Pudilová.

Lukáš Konečný VS Kryštof Novák

V profesionálním boxu se představí bývalý mistr světa a legenda českého boxu Lukáš Konečný proti vítězi hlavního zápasu galavečera RedFace Reloaded, a účastníkovi reality show Love Island, Kryštofu Novákovi. Tento zápas se koná za účelem pomoci dvouletému Michalu Novákovi, který již od narození bojuje o život. Malý Míša má od narození poškozený mozek, Westův syndrom (závažné epileptické onemocnění) a poslední rok je napojený na dýchací přístroj. Jeho stav vyžaduje neustálou péči a mnoho zdravotních pomůcek, na které chceme s pomocí diváků finančně přispět.

David a Goliáš

V netradičním zápase MMA v otevřené váhové kategorii, který by se dal přirovnat k biblickému souboji Davida a Goliáše, se proti sobě utká lehká váha Leonardo Vandame proti super těžké váze Tomášovi “BIG” Cínovi. Na konferenci mimo jiné padlo, že vítěz tohoto zápasu získá honorář obou zápasníků a 10 % věnuje na pomoc právě malému Michalu Novákovi.

Booty slap souboj

Nechybí ani oblíbený Booty slap souboj, ve kterém se tentokrát utká pornoherečka Martina Prejzová alias “Claudia Macc” a fotomodelka Zdena Černá alias “Lulu”, a to za rozhodcování Roberta Rosenberga. Booty slap se po vzoru RedFace stává populární i ve Východní Evropě.

Galavečer RedFace 2 slibuje skvělý sportovní zážitek i nevšední podívanou, na kterou vás zveme 9. září 2023 do UNYP Arény v Praze.

TZ RED FACE

web: https://red-face.cz

RedFace / Facebook

RedFace / Instagram

RedFace / YouTube


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
11.08.2023 14:39



0 +
 

Hlavní zprávy