Kdo pozná muže na fotografii?

Tábor – Pátráme po totožnosti tohoto muže.


Policisté Dálničního oddělení PČR Chotoviny žádají média a širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při pátrání po totožnosti muže středního věku

Jeho fotografii se jim podařilo získat při prověřování jednoho z případů majetkové trestné činnosti. Podání vysvětlení tohoto muže by zásadně přispělo k objasnění uvedeného skutku. Dle dosud provedeného šetření se tento muž pohyboval v době krátce po půl deváté hodině večerní pátku dne 22. února 2019 na benzinové čerpací stanici Benzina na severním konci dálnice D3 ve směru na Prahu (katastr obce Mitrovice).

  • Vyzýváme tímto na fotografii zachyceného muže, aby byl tak laskav a přihlásil se policistům Dálničního oddělení PČR Chotoviny na telefonní lince 974 238 710, potažmo přímo na jejich služebně na exitu 70. km dálnice D3 Chotoviny. 

Zároveň žádáme každého, kdo by uvedeného muže na fotografii poznal, případně měl další poznatky k ustanovení jeho totožnosti, aby tyto informace sdělil policistům na výše uvedených kontaktech či cestou policejní linky číslo 158.  

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 06.03.2019 12:00



0 +
 

Hlavní zprávy