Naberte síly v kempu U Šerifa

Chcete vyjet s karavanem a hledáte dobře vybavený autokemp? Plánujete vyrazit s partou pod stan do malebné přírody? Nebo přemýšlíte nad vhodným místem pro dovolenou s dětmi, kde se nebudou nudit? Nabízíme skvělé řešení, kemp U Šerifa (Camp at Sheriff).


Oáza klidu i zábavy

Při zadání slov „ubytování Písek“ či „ubytování Protivín“ do internetového vyhledávače bezpochyby najdete spoustu alternativ, ale jen kemp U Šerifa splňuje požadavky na levné ubytování, nepřeberné množství aktivit a luxusní vybavení. I umístění je nádherné a praktické zároveň. Kemp naleznete na ostrůvku mezi rameny řeky Blanice, nedaleko měst Písek, Hluboká nad Vltavou, České Budějovice nebo Český Krumlov. To vše u překrásné přírody Národního parku Šumava.

Majitelé mysleli na všechny

Na více než hektarovém pozemku si přijdou na své karavanisté, milovníci stanování a spokojení budou i ti, kteří dávají přednost komfortnějšímu ubytování. Opomenuty nejsou ani školní skupiny, které si mohou vybrat z několika přichystaných programů, a školáci i pedagogové získají nezapomenutelné zážitky. Kemp disponuje 15 bungalovy pro dvě až čtyři osoby a dvěma luxusními apartmány pro nejnáročnější návštěvníky. Každá parcela má vlastní elektrickou přípojku a zdroj vody, apartmány jsou vybaveny sociálním zařízením, kuchyňkou a lůžky, součástí chatek jsou postele a úložný prostor. WC, sprchy a společnou kuchyňku můžete použít v hlavní budově. Ke správné dovolené patří i dobré jídlo, proto můžete využít venkovní gril a udírnu. V kempu se lze občerstvit točeným pivem a jinými chlazenými nápoji, a pokud by vám to nestačilo, nejbližší obchod je vzdálen pouhých 1200 metrů.

Zajímavá místa všude kolem

Co by to bylo za rekreaci, kdybyste si nemohli zasportovat nebo navštívit zajímavá místa. V kempu U Šerifa se rozhodně nudit nebudete. Přímo v areálu najdou využití občasní plavci i profesionální závodníci. Kousek od hlavní budovy je tzv. dětský jez, který, jak název napovídá, je vhodný pro menší návštěvníky, kteří si zde mohou hrát a užívat vodního osvěžení. Pro dospělé je o pár set metrů dále druhý jez, s hloubkou 1,5 až 2 metrů. A kdyby to někomu nestačilo, může si zaplavat i v řece Blanici.

Nejen sportem živ je člověk, proto určitě oceníte dostupnost dalších atraktivních míst. V blízkém městě Protivín stojí za návštěvu pivovar Platan, kde se pivo podle tradiční receptury vaří již více než 400 let, kostel sv. Alžběty Portugalské s vnitřní výstavou zdejšího rodáka a malíře Jiřího Koláře a Zoologickým muzeem nebo unikátní Krokodýlí zoo. Kousek dál vás zve město Písek, které se chlubí nejstarším kamenným mostem v České republice či velkou koncentrací muzeí. V Hluboké nad Vltavou se lze vydat ve stopách Pyšné princezny, která se natáčela na zdejším zámku, nebo můžete zavítat do Zoologické zahrady Ohrada. A zajisté nesmíte opomenout proslulé historické město Český Krumlov s nezapomenutelnou atmosférou v jakémkoliv ročním období.

Kemp U Šerifa je zkrátka jedinečným místem pro odpočinek, sportování, výlety do přírody nebo na historická místa. Romantická krajina se zde mísí s kulturními klenoty, a to vše čeká právě na vás.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy