Netradiční valentýnský dárek? Darujte poukazy do zábavního centra Fun Arena Cheb

Zábavu má jistě každý rád. Využijte nadcházejícího Valentýna a darujte své drahé polovičce poukaz na nezapomenutelnou zábavu do Fun Areny Cheb.


Užijte si Valentýna v netradičním stylu a darujte dárkový poukaz, který jistě každého potěší. Společně si ve Fun Areně Cheb užijete spoustu zábavy, radosti a příjemných společných chvil.

Unikněte společně realitě

Asi každý z nás má někdy chuť uniknout realitě a ponořit se na okamžik do jiného světa. O to lepší je to ve dvou. Tohle vše vám splní virtuální realita ve FUN Areně v Chebu. Vyzkoušejte si neomezeně zběsilou jízdu na motorce, vodním skútru, v závodním voze nebo zavítejte do Jurského světa, kde bojujete o svůj vlastní život. 

Společná zábava v Jumpareně

Místo, kde se perfektně odreagujete je Jumparena! Zde na vás čeká spoustu atrakcí. Vyzkoušejte například olympijskou trampolínu, nafukovací airback o rozměru 25 metrů čtverečních nebo trampolíniště o šestnácti trampolínách, kde můžete zkoušet různé skoky a přemety zcela bez obav.

Na jaké další atrakce a zážitky se můžete těšit?

  • venkovní i zastřešená dráha pro motokáry

  • virtuální realita

  • jumparena

  • lezecká stěna

  • spider wall

  • přetlačovaná na kladině

  • basketball na trampolíně

  • závody ve stylu ,,Hry bez hranic" nebo ,,Ninja faktor"

  • multiball

Po zábavě odpočinek a dobré jídlo

Po náročném, ale zábavném dni plném smíchu ve FUN areně Cheb si můžete odpočinout a načerpat síly v restauraci, která je součástí areálu. Vychutnat si zde můžete minutky i hotová jídla, odpočinout si u výborné voňavé kávy, ale pochutnat si můžete i na čepovaném pivuRestaurace je bezbariérová a lze zde uspořádat soukromé či firemní akce nebo si objednat catering.

Prodlužte si adrenalinového Valentýna a ubytujte se přímo v areálu

Pokud chcete všechno stihnout, ale máte strach, že to za jeden den nezvládnete, řešení je jednoduché. Přímo v centru zábavy se můžete i ubytovat a vyrazit na další atrakce druhý den.

Zakupte dárkové poukazy a zažijte Valentýna jinak, než obvykle!

FUN Arena Cheb
Potočiště 3, 350 02 Odrava

Tel
.: +420 737 878 891
Web
: www.funarenacheb.cz
E-mail
: fun@funarenacheb.cz
Facebook
: FUN Arena Cheb
Instagram
: fun_arena_cheb

Zdroj fotografií: Funarenacheb.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy