Nová přímá linka do Antalye, AnadoluJet budou létat z Prahy

Letecká společnost AnadoluJet, která je součástí Turkish Airlines, plánuje od konce května spustit novou linku mezi Prahou a oblíbeným letoviskem Antalya.


Jedná se tak o další spojení do Turecka, které mohou cestující z Letiště Václava Havla Praha během letní sezóny využít, pokud budou splňovat všechny aktuálně platné podmínky pro cestování. 

Přímé lety, na které bude dopravce nasazovat Boeing 737-800, by měly být k dispozici již od 27. května 2021 až třikrát týdně, vždy ve čtvrtek, sobotu a neděli. Letenky budou v prodeji na webových stránkách www.anadolujet.com i www.turkishairlines.com.

Cestující mohou aktuálně využít přímá letecká spojení do přibližně 35 destinací v 21 zemích světa, a to včetně charterových letů. Jedná se o kombinaci již dostupných destinací a linek, se kterými se dopravci se startem nové letní sezóny na pražské letiště vracejí. Nabídka dalších linek by se měla postupně navyšovat v souvislosti s obnovením provozu během nadcházejících měsíců.

Na webových stránkách Letiště Praha mohou cestující nově najít i detailní přehled dostupných spojení včetně informací o tom, jaké letecké společnosti do dané destinace létají. Z tohoto přehledu, který bude pravidelně doplňován, se mohou zájemci pohodlně dostat přímo na webové stránky aerolinky, kde zjistí nejaktuálnější informace o letovém řádu a zároveň si mohou letenku rovnou zarezervovat. U vybraných míst si mohou cestující také zjistit zajímavosti o dané destinaci.

I během letní sezóny platí doporučení, aby si všichni cestující, kteří mají naplánovaný let, vždy před cestou zjistili všechny aktuálně platné podmínky pro cestování do své destinace i pro návrat do České republiky. Vyhnou se tak případným komplikacím při odbavení nebo při hraniční kontrole. Cestující by se také měli informovat o všech platných opatřeních na palubě letadla své letecké společnosti i opatřeních na pražském letišti, která odpovídají i veškerým požadavkům mezinárodních organizací. Nastavené standardy potvrdilo i získání mezinárodní certifikace ACI Airport Health Accreditation, což dokládá, že vysoká úroveň fungujících ochranných opatření vede k větší bezpečnosti cestujících, kteří přes Prahu létají.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy