ReFresh Bistro otevírají nové pobočky, pandemii navzdory

Minulý rok byl pro všechny firmy věnující se gastronomii extrémně náročný. Ještě v horší situaci však byla firma ReFresh Bistro, která se již od roku 2017 specializuje na provozování školních bufetů po celé České republice.


Zatímco restaurace se snažily jakž takž přežít pomocí prodeje přes okénko, na ReFresh Bistro dopadlo kladivo restrikcí obzvláště tvrdě. Kvůli uzavření škol po většinu školního roku utrpěla jejich síť školních bister obrovské ztráty. Jelikož v jejich sortimentu naleznete prakticky jen kvalitní čerstvé potraviny, byli nuceni vyhodit zboží za více než 3,5 milionu Kč, přičemž celková ztráta dosáhla 5 milionů.

Odvážní se nevzdávají

Majitelé společnosti ReFresh Bistro nejsou z těch, které by bylo snadné porazit. I v takto složité situaci si proto dokázali poradit. Díky bankovnímu úvěru se jim nejen podařilo tuto krizi přežít, ale zároveň i splatit veškeré dluhy a téměř zdvojnásobit počet svých poboček. Díky nezlomné vůli, tvrdé práci a neporazitelnému entuziasmu tak bude v září otevřeno již 35 školních bufetů ReFresh Bistro po celé České republice a v budoucích letech jejich počet dále poroste.

Školní bufety ReFresh Bistro si získaly zákazníky kvalitou

Na všech 18 školách, kde byly dosud otevřeny, si školní bufety ReFresh Bistro získaly své zákazníky kvalitou svých produktů, příjemným prostředím i rychlou obsluhou, díky které si žáci stihnou koupit svou svačinu i během krátkých přestávek. Základem nabídky jsou zdravé potraviny od lokálních dodavatelů, vybírané po konzultaci s dětskými nutričními specialisty, tak, aby byly nejen zdravé, ale aby dětem co nejlépe chutnaly. Díky tvrdé práci a kvalitě služeb se síť školních bufetů ReFresh Bistro neustále rozrůstá, takže snad již brzy budete mocí ochutnat něco z jejich nabídky i na vaší škole.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy