Repasované počítače usnadní za příznivou cenu práci vašim zaměstnancům

Stěžují si zaměstnanci vaší společnosti, že je počítače a notebooky, které mají k dispozici, spíše v práci brzdí, než by jim pomáhaly?


Stěžují si zaměstnanci vaší společnosti, že je počítače a notebooky, které mají k dispozici, spíše v práci brzdí, než by jim pomáhaly? 

V tom případě je vhodný čas na to, abyste začali přemýšlet o nákupu modernějších, které budou schopny vyhovět značným nárokům dnešní doby. Nedisponujete nadbytečným množstvím financí, které byste mohli do nákupu nových počítačů investovat? Řešením se může stát repasované kancelářské PC.

Co se skrývá pod označením repasovaný počítač?

Pod označením repasovaný počítač se obvykle skrývají služební manažerské notebooky z velkých společností typu bank nebo pojišťoven, které v průběhu krátkých časových intervalů svoji výpočetní techniku pravidelně obměňují. 

Tyto počítače jsou následně odkupovány specializovanými firmami, jež je zkontrolují, případné vadné součástky vymění a dají je znovu do prodeje. Podle vzhledu se počítače běžně dělí do kategorií, jež mají zpravidla označení A+ nebo A pro nejzachovalejší přístroje, s rostoucím opotřebením následují kategorie B a C.

Největší klady repasovaných počítačů

Jaké jsou hlavní přednosti, jimiž repasované počítače disponují? V první řadě je samozřejmě třeba uvést jejich nízkou pořizovací cenu, která by však byla k ničemu, kdyby tyto počítače nebyly dostatečně výkonné. 

Kvalita repasovaných počítačů od solidních prodejců je ale vysoká, přičemž pyšnit se mohou i svojí dlouhověkostí, což je zapříčiněno jejich malou opotřebovaností. Existují zajímavá srovnání, která hovoří o tom, že procento reklamovaných repasovaných počítačů je mnohem nižší než u nových modelů.

Kvalitní repasovaný počítač je plně funkční a se zárukou

Repasované notebooky bývají před prodejem důkladně testovány, čímž se ověří funkčnost veškerých komponent. Díky tomu si může spolehlivý prodejce dovolit poskytnout na ně i 12 měsíců záruky. Pro úsporu času lze nainstalovat i základní programy. 

Rekonstrukce počítače po jeho odkupu specializovanou firmou běžně sestává z profesionálního vyčištění počítače, opravy zjištěných vad i detailního otestování zařízení s ohledem na jeho funkčnost a výkonnost. Solidní prodejce na všechny vady ještě před koupí zákazníka upozorní.

Repasované počítače v kanceláři svůj úkol bezezbytku splní

Při nákupu repasovaného počítače je vhodné zaměřit se i na jeho vnější vzhled. Drobné škrábance často snižují cenu počítače, aniž by záporným způsobem ovlivnily jeho funkčnost. Pozor si je ale potřeba dát na kvalitu a dobré zobrazení monitoru, panty i funkčnost klávesnice. 

Pro běžnou kancelářskou práci je možné nicméně nákup repasovaného počítače jen a jen doporučit, když při vhodném zacházení může sloužit ještě dlouhá léta ke spokojenosti svého majitele. Při jeho výběru se je ale třeba obrátit na prověřené poskytovatele s dostatečným množstvím kladných referencí. 

Jedním z nich je i tradiční prodejce repasované výpočetní techniky inComputer.cz. Ve své nabídce, která se mění v podstatě každý den má velké množství kvalitní a prověřené repasované techniky se slevami až 70 % ve srovnání se zcela novým modelem. Posuďte sami na jeho stránkách.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy