S aplikací DPMCB můžete i na železnice a linkové spoje v Jihočeském kraji. Svezou vás jako MHD

Dopravní koordinátor jihočeského kraje JIKORD nově mezi uznávané doklady zařadil i online předplatní jízdenky v aplikaci DPMCB.


Spoji dalších dopravců zapojených do Integrovaného dopravního systému Jihočeského kraje se tak sveze ještě více zákazníků Dopravního podniku města České Budějovice. Ti dosud s dalšími dopravci mohli v zóně 100+101 kopírující rozsah českobudějovické MHD cestovat pouze s tištěnými předplatnými jízdenkami.

Na přepážky zákaznického centra DPMCB tak už nemusíte, ani když máte v plánu jezdit například z Včelné do Českých Budějovic vlakem. Předplatní jízdenku na MHD si zajistíte odkudkoli přímo v mobilní aplikaci DPMCB dostupné pro chytré telefony s operačním systémem Android i iOS. Po založení průkazky s vaším jménem a fotografií vyčkejte na schválení, následně k ní vyberte časový kupón a uhraďte online platební kartou. Proškoleným zaměstnancům dopravců IDS JK pak stačí při kontrole předložit platnou předplatní jízdenku, kterou v aplikaci najdete pod záložkou Průkazka. Spoji IDS JK mohou samozřejmě cestovat i dosavadní uživatelé online průkazky v aplikaci DPMCB.

Informace o Integrovaném dopravním systému včetně přehledu zón a zapojených dopravců najdete na www.idsjk.cz.


TZ: Dopravní podnik města České Budějovice, a.s.

Fotka od dae jeung kim z Pixabay


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 27.09.2021 14:22




0 +
 

Hlavní zprávy