Tábor obhájil prvenství v krajském kole o nejlepší web mezi městy

V úterý 14. 9. 2021 převzali místostarosta Martin Mareda a vedoucí IT oddělení Pavel Lešetický cenu za první místo v krajském kole soutěže Zlatý erb 2021 o nejlepší webové stránky v kategorii města.


Ceny předali při ceremoniálu na Krajském úřadě Jihočeského kraje mj. náměstkyně hejtmana Lucie Kozlová a ředitel soutěže Tomáš Holenda. Tábor zároveň postoupil do celostátního finále.

„Skvělé webové stránky dělají dvě věci. Webová architektura – to je ta kostra, mozek, cévy a nervy. A obsah – to je krev a svaly. Chtěl bych poděkovat všem pracovníkům městského úřadu, kteří o web pečují a vnášejí do něj život a energii. Ta cena patří jim,“ reagoval místostarosta Martin Mareda.

Webové stránky města Tábor ocenila náměstkyně hejtmana Lucie Kozlová. „Webové stránky obcí a měst musí být dobře přístupné i pro osoby se zdravotním postižením. Musím poslat velkou pochvalu do Tábora, protože v tomto kritériu jsou jejich stránky hodnoceny i celostátní porotou velmi kladně a mohou být příkladem pro další obce i města,“ uvedla náměstkyně, která má na starosti kromě IT a e-government i sociální problematiku.


Zodpovídá: Mgr. Luboš Dvořák

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 15.09.2021 15:34




0 +
 

Hlavní zprávy