Velikonoční tajemství zámku Blatná

Oslavte Velikonoce s unikátními tematickými prohlídkami zámku Blatná, kde objevíte známá i skrytá místa, včetně Starého paláce a zámeckého parku. Prohlídky se konají 1. dubna 2024 s různými časy.


Na oslavu tohoto významného svátku připravujeme unikátní zážitek pro všechny milovníky historie a krásy - speciální tematické prohlídky na zámku Blatná. Tyto jedinečné prohlídky nabídnou mnohem více než jen obyčejnou trasu.

Při prohlídkách budou zámek Blatná ožívat při prozkoumání známých míst jako je Rozdražovský a Rožmitálský palác. Ale to není vše - naše prohlídky vás provedou i skrytými klenoty, které jsou pro návštěvníky jen zřídka přístupné. Objevíte nejen Starý palác a Rejtův palác, ale také zámecký park, který kouzlem svých stromů a květin zaujme každého.

Jelikož se prohlídky konají na Velikonoční pondělí, rozhodli jsme se prohlídke věnovat speciální tematickou část. Probereme nejrůznější tradice spojené s Velikonocemi, jako je význam Pašijového týdne, zajímavý příběh šlehání pomlázkou a samozřejmě také nezbytné velikonoční pokrmy.

V průběhu celé prohlídky na vás čekají vtipné historky, řada zajímavostí a legend o zámecké historii. Jistě vás potěší také teplý nápoj, který vám průvodci naservírují ve velmi romantickém prostředí zámku.

Prohlídka, která trvá celé tři hodiny, se koná 1. dubna 2024 a nabízí několik termínů prohlídek - 10:30, 11:30, 14:00 a 15:00. Místa jsou omezená, proto nezapomeňte si rezervovat své místo co nejdříve.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy