Výzva svědkům dopravních nehod

České Budějovice - Ozvěte se policistům.


Dopravní policisté žádají svědky

Českobudějovičtí dopravní policisté žádají svědky několika dopravních nehod, které se staly na území krajského města, aby policistům pomohli s jejich objasněním.

  • První nehoda se stala dne 17. října mezi 14:30 a 16:00 hodinou v ulici M. Vydrové u č.p. 31. Neznámý pachatel zde poškodil vozidlo značky Dacia Sandero modré metalové barvy, které na místě stálo zaparkované.

  • K druhé nehodě došlo dne 19. října mezi 10:35 a 11:30 hodinou v Suchém Vrbném, v ulici Dobrovodská, na parkovací ploše u Obchodního domu Albert. Za přesně nezjištěných okolností zde bylo poškozeno vozidlo značky Škoda Octavia kombi světle šedé barvy. Pachatel poškodil zadní nárazník.

  • Třetí nehoda se stala dne 23. října mezi 19:00 a 20:30 hodinou na sídlišti Máj, v ulici Antonína Barcala u domu č.p. 7. Neznámý pachatel zde poškodil dvě zaparkovaná vozidla a to zn. VW Golf Plus černé barvy a VW Golf modré barvy. Obě vozidla byla poškozená na levé části. 

Pokud máte jakékoliv informace a mohli byste svoji výpovědí pomoci objasnit příčiknu a vznik výše uvedených nehod, pak kontaktujte policisty na telefonním čísle 974 226 588 nebo přímo na lince 158. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy