Chcete žít v domě, který postavíte bez starostí a ještě v něm budete mít dostatek prostoru? Firma Brickhouse s.r.o. představuje novinku roku 2023

Velmi prostorově zajímavá a komplexní dispozice obsahující vše potřebné, a ještě něco navíc je dům 4+KK TREND od firmy Brickhouse. Podívejte se, jak můžete bydlet.


Se zastavěnou plochou o výměře 207,9 m2, užitnou plochou o výměře 151,3 m2 a vnějšími rozměry 15,76m x 13,67m se zděný bungalov BRICK + 4 KK OPTIMAL řadí mezi největší bungalovy v nabídce firmy Brickhouse s.r.o. Tato promyšlená dispozice domu vám nabízí velký prostor podlahových ploch nejen v obytných místnostech. Pro tento dům je však velmi důležité najít dostatečně velký pozemek, který svým tvarem a rozměrem vyhoví prostorností domu.

Základová konstrukce domu vychází ze zateplených betonových pasů spojená se 150 mm tlustou základovou deskou. Správně zhutněná podkladní zemina, vnitřní ležaté rozvody inženýrských sítí uložené v písčitém loži a celoplošně zhutněná dostatečně tlustá vrstva frakce štěrku, je skvělá kombinace technického zvládnutí řešení pod základovou deskou. Provedení penetrace a zajištění kvalitní hydroizolace vytažené na obvodovou soklovou část spodní stavby a založení zdiva z důvodu zamezení průniku vlhkosti do interiéru domu.

Vnější celoplošné zateplení spodní stavby – základových konstrukcí domu v tl. 80 mm, užití pórobetonového obvodového zdiva tl. 250 mm zatepleného fasádním polystyrenem tl. 200 mm celoplošným lepením spojeného s instalací plastových oken a dveří z šestikomorových profilů VEKA a izolačními Trojskly, dále pak sbíjený vazník valbového tvaru střechy s betonovou taškou, na který je kotven sádrokartonový podhled vč. vatového zateplení o tl. 350 mm, a to vše ve standardu, zajišťují domu kvalitu s nízkými ztráty, které jsou v dnešní době velmi žádané. Vybudovaný vnitřní zděný třísložkový komín SCHIEDEL o průměru 160 mm a umístěný v rohu příček obývacího pokoje, na který je možné napojení krbových kamen, nebo krbové vložky je cenově velmi výhodný alternativní zdroj vytápění.

Dispozice domu poskytuje maximální míru využití komfortu, funkčnosti a technických požadavků moderní doby. Řešení obytných místností ve spojení s komunikačním prostorem chodby zajišťují intuitivní parametry domu. V krytém vstupu do objektu zaujmou prostorné vchodové dvoukřídlové dveře vedoucí do zádveří s možností osazení vestavěné skříně podél příčky celé strany zádveří. Z prostor tohoto vstupu se šoupacími dveřmi dostaneme dveřmi do samostatného WC a také do největší společné místnosti v domu – obývacího pokoje s kuchyní a spíží. Velkou výhodou je, že vstup ze zádveří spojuje chodba s ostatními místnostmi domu.

Komfort ložnice zajišťuje soukromá místnost šatny a místnost WC s umyvadlem a možností vybudování sprchového koutu. Prostorná koupelna s vybudovanou vanou, dvěma umyvadly, zde i se sprchovým koutem a WC mísou je vítané a velice komfortní řešení, které je standardním požadavkem tohoto domu. Velký důraz byl kladen na plochu obytných pokojů vč. svých samostatných šaten. V pokojích jsou navrženy rozměrné dvoukřídlové balkonové dveře s možností vstupu na společnou venkovní terasu. Zejména obývací pokoj spojený s kuchyní, který se svými 55,1 m2 vytváří největší společný prostor v domě, je záměrně osazen velkými jednokřídlovými i dvoukřídlými balkonovými dveřmi, z nichž je přístup na venkovní společnou terasu nebo chodník kolem domu.

Pro výběr povrchových úprav v základním provedení týkající se materiálu obkladů, dlažeb, plovoucích podlah, interiérových dveří, dále pak střešní krytiny vč. klempířských konstrukcí a fasády jsou zvoleny škály barevností, které je možné vybrat již před začátkem projekčních příprav nebo i v rámci samotné realizace výstavby.

Z důvodů evropského nařízení a s ohledem na stále se zvyšující nároky na spotřebu energií v rodinných domech spojené s emisními limity je v dnešní době jako další možnost firmou Brickhouse doporučováno řešení osazení fotovoltaických panelů na střechu domu propojené na vodovodní systém a samozřejmě vč. možnosti ukládání energie do baterií, které navrhujeme umístit do skladu nebo technické místnosti.

Realizováním přilehlé terasy, kterou se nabízí umístit v prostoru pro výstup z balkonových dveří obytných pokojů a spojeného obývacího pokoje s kuchyní dotvoří dokonalou atmosféru pro prožití nezapomenutelných chvil s rodinou a přáteli. Možnost vybudování krytého parkovacího stání pro automobily, nebo oživení fasády montáže velmi oblíbených venkovních obkladových pásků, či populárního dřevěného obložení Vám pro tento dům zaručí líbivé a moderní bydlení za dnes bezkonkurenční cenu.

Doba výstavby je od začátku „kopnutí“ přes realizaci stavby po závěrečnou kolaudaci (tedy k nastěhování) standardně 12 měsíců.

Máte zájem o více informací? Kontaktujte firmu Brickhouse s.r.o.!

BrickHouse s.r.o.

Zborovská 36, 301 00 Plzeň 3

Web
: www.brickhouse.cz
E-mail
: kancelar@brickhouse.cz
Telefon
: +420 603 446 574
Facebook
: Brickhouse s.r.o.
Instagram
: brickhouse_zdene_domy

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy