Jarní úklid před Velikonocemi zajistí ÚKLID PRESTO

Jaro se blíží, slunce už začíná hřát a svými paprsky pronikat přes okna k nám do bytů. Tedy, pokud máte okna čistá, aby mohly sluneční paprsky projít? A abyste si je pak mohli na velikonoční svátky hezky ozdobit? Nemáte? Nejvyšší čas zavolat na správné místo, čtěte dále, poradíme!


Ověřili jsme a víme to! Proto můžeme doporučit úklidovou firmu  ÚKLID PRESTO s.r.o, protože jen tak budete mít čas plést pomlázku a barvit vajíčka!  Tato úklidová služba má samé dobré reference, odvádí skvělou práci, za kterou se nemusí stydět a vy si můžete naopak po práci odpočinout!  Co všechno mají v nabídce? Jde o úklidy pro celé bytové domy, paneláky i firmy, ale samozřejmě je možnost úklidových prací i v samostatné jednotce! Až firma uklidí váš byt, můžete jim půjčit i klíče od vozidla, a i to vám vyčistí. Můžete se také domluvit i na pravidelných úklidech.

Velikonoce patří k nejkrásnějším svátkům v roce, už teď je čas si nás objednat, abyste vše stihli nazdobit a upéci beránka! To ostatní nechte na  ÚKLID PRESTO s.r.o!

Neváhejte firmu včas kontaktovat, před svátky už bude mít obsazeno.

Kontakt: 

ÚKLID PRESTO, s.r.o.
Křimická 1165/97, Skvrňany
Plzeň 318 00
mobil: +420 724 055 081
e-mail: info@uklidpresto.cz
web: uklidpresto.cz

Autor: Martina Sihelská


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy