Martina Gerboca v Zámecké jízdárně Hluboká nad Vltavou

Připravte se na víkendy plné umění a kultury v Zámecké jízdárně v Hluboké nad Vltavou! 13. 4. a 11. 5. proběhnou komentované prohlídky výstavy "Oko za oku, zub za zub!".


Zámecká jízdárna v Hluboké nad Vltavou se ve dnech 13. 4. a 11. 5. promění v centrum uměleckého dění. Na programu je komentovaná prohlídka výstavy s názvem 'Oko za oku, zub za zub!' a křest nové monografie umělce, Martina Gerboce.

První prohlídku výstavy dne 13. 4. od 14:00 Vás provedou sami tvůrci - autor Martin Gerboc a kurátor výstavy Adam Hnojil. Tato dvě jmena garantují odborný a zároveň srozumitelný výklad. Taková příležitost poznat umění z první ruky se neopakuje každý den!

Druhý podstatný okamžik přijde o měsíc později, v sobotu 11. 5., kdy se opět ve výstavních prostorách Zámecké jízdárny, Hluboká nad Vltavou uskuteční další komentovaná prohlídka. Tentokrát však přijdou na řadu nejen obrazy, ale také slova. Od 14 hodin se můžete těšit na křest nové monografie Martina Gerboce, která obsahuje texty Otto Urbana a Jane Neal.

Výstava 'Oko za oku, zub za zub!' je jedinečná svým zaměřením na současnou uměleckou scénu a odrazem stavu dnešní společnosti. Díla Martina Gerboce jsou silná a plná emocí, které v sobě nesou hluboký význam. Procházka výstavou pod vedením autora a kurátora je skvělou příležitostí pro všechny milovníky umění a ty, kteří se chtějí dozvědět více o současném umění.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy