Tragická nehoda nu Sedlice, čtyři zranění

Dopravní nehoda na silnici I/20 u Sedlice: 4 pasažéři narazili do stromu, 2 vážně zraněni a převezeni do Českobudějovické nemocnice. Policie hledá řidiče dodávky, který mohl způsobit nehodu.


Nedělní vážná dopravní nehoda se stala na hlavním silničním tahu spojujícím Písek a Plzeň. Nehoda se stala kolem půl desáté dopoledne na silnici I/20 nedaleko obce Sedlice na Písecku.

Vozidlo, ve kterém cestovali čtyři pasažéři, narazilo do stromu poté, co se řidič pravděpodobně pokoušel vyhnout jinému automobilu. Značné škody utrpěli zejména dva pasažéři uvěznění ve vraku, kteří vykazují závažná zranění dolních končetin a trupu.

Kafková Petra, mluvčí krajské záchranné služby, podrobně popisuje postup záchranného týmu, který musel zabezpečit postiženým žilní vstupy, podání potřebných léků, fixaci pánev a krční páteře a jejich umístění do celotělových vakuových matrací. Životobytí dvojice bylo v ohrožením a potřebovali okamžitě převést do traumacentra Českobudějovické nemocnice.

Na místě nehody asistoval také vrtulník záchranné služby. Poté, co přivezl zraněné do traumacentra, odvezl třetího pasažéra do písecké nemocnice s lehčími poraněními hlavy. Naštěstí čtvrtý pasažér nehody vyvázl bez zranění.

Policie nyní pátrá po řidiči dodávky, který mohl mít podíl na zavinění nehody. Řidič havarovaného vozu byl nucen se mu vyhnout, což vedlo k následné srážce se stromem. Vyšetřovatelé vyzývají svědky, aby poskytli případné informace o dodávce voláním na linku 158.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy