Trio Incendio podporuje ICOS Český Krumlov

Trio Incendio připravuje benefiční koncert pro ICOS Český Krumlov, organizaci pečující o seniory a lidi s postižením. Výnos z prodeje lístků půjde na podporu služeb ICOS. Program zahrnuje díla Suk, Martinů a Dvořák. Vstupenky stojí 310 Kč a 620 Kč.


Čeští milovníci hudby mají další důvod k radosti! Trio Incendio, vážený hudební soubor sestávající z Filipa Zaykova (housle), Viléma Petrase (violoncello) a Karolíny Františové (klavír), se chystá počastovat své fanoušky impozantním benefičním koncertem. Veškerý výtěžek z prodeje lístků půjde na podporu mimovládní organizace ICOS Český Krumlov, která se věnuje péči o seniory a lidi s postižením.

ICOS Český Krumlov je renomovaná dobročinná organizace, která s úctou a něžností pečuje o seniory, děti i dospělé se zdravotním postižením. ICOS také poskytuje nepostradatelnou podporu rodinám s dětmi, včetně těch, které procházejí těžkými časy a potřebují naléhavou pomoc.

V kouzelném světě hudby bude Trio Incendio hýčkat publikum skvělou směsí vážné hudby. Program koncertu zahrnuje Josef Suk: Elegii pro klavír, housle a violoncello, Op. 23, Bohuslav Martinů: Klavírní trio č. 3. C dur, H 332 a Antonín Dvořák: Klavírní trio č. 2 g moll, Op. 26. Jedná se o skutečnou hudební hostinu, kterou by žádný fanoušek vážné hudby neměl propást.

Ceny vstupenek jsou stanoveny na 310 Kč za standardní vstupné a 620 Kč za speciální vstupné. Tato částka osobně přispěje na hodinu asistence pro seniory a osoby se zdravotním postižením ve službách ICOS. Je to nádherný způsob, jak podnitit svět kolem nás a pomoci těm, kteří to nejvíce potřebují.

Děkujeme za spolupráci při dělání světa kolem nás lepším. Vaše podpora pro ICOS Český Krumlov a Trio Incendio pomáhá vytvářet prostředí, ve kterém se senioři a osoby se zdravotním postižením cítí milováni a podporováni. Nenechte si ujít tento jedinečný koncert a přijďte podpořit dobrou věc!



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy