Ušetřete až 155 000 Kč díky dotacím z programu Nová zelená úsporám!

Bydlíte v Jihočeském kraji? Chcete i vy chytře vyřešit úsporu energie ve vašem bytě nebo rodinném domě? Čtěte více.


Státní dotační program Nová zelená úsporám přispívá firmám i jednotlivcům, přičemž hlavním cílem je snížit podíl ročních emisí CO2 a podpořit využívání obnovitelných a efektivních zdrojů energie. Program je spuštěn od roku 2015 a o příspěvek můžou lidé žádat až do konce příštího roku.

Na co lze dotace z programu Nová zelená úsporám využít?

  • Zateplení obvodových stěn, střechy, stropu a podlah

  • Výměna oken a dveří

  • Výstavba zelené střechy

  • Stavba a koupě rodinného domu s nízkou energetickou náročností

  • Solární termické a fotovoltaické systémy

  • Rekuperace

  • Výstavba a koupě bytových domů a bytů s nízkou energetickou náročností vPraze

Obnovitelné zdroje v akci

V Jihočeském kraji dostanete podporu až 155 000 Kč na fotovoltaické solární systémy. Současně můžete využít podpory na využití tepla z odpadních vod, výměnu neekologického zdroje tepla a podporu na řízené větrání (rekuperaci). Dotační bonus lze kombinovat s kotlíkovou dotací.

Nejste na to sami

Rádi byste dotace využili, ale nevíte jak? Sháníte potřebné informace? Nechte to na odbornících, kteří se postarají o pomoc s dotací a vyřídí za vás vše potřebné. Krom garance úspěšného vyřízení dotace zajistí také realizaci a instalaci. 

Proč se rozhodnout pro fotovoltaickou elektrárnu na střechu vašeho domu?

Mnozí fotovoltaiku na střechu nechtějí, protože jsou solární panely na střeše jednoduše jako „pěst na oko“. S pořízením však souvisí mnoho benefitů. Stále více rodin svůj názor mění a  přiklání se k ekologičnosti a úspoře, kterou sebou tato alternativa přináší. Největší výhodou je právě finanční úspora, nízké náklady na údržbu, energetická soběstačnost a ohleduplnost k životnímu prostředí. V současném době navíc neustále dochází k cenovým výkyvům fosilních paliv, ropa kolísavě zlevňuje a vzápětí zdražuje. Cena elektřiny neustále každoročně roste a růst nekončí. V tomto dnešním světě můžete mít s fotovoltaickou elektrárnou jednu jistotu, a to že vás už rostoucí cena elektřiny neovlivní. Nechte si odborníky navrhnout systém, který Vám zaručí maximální poměr vyrobené a spotřebované elektřiny ve Vašem domě z Vaší fotovoltaické elektrárny.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy