Závod, tombola a mažoretky čekají!

Radouňské okruhy MTB, cyklistický závod pro všechny, očekává účast až 150 cyklistů různých věkových kategorií. Kromě závodů nabídne akce atrakce pro širokou veřejnost, včetně trialových dovedností a vystoupení mažoretek, a zajímavou tombolu pro účastníky i diváky.


Radouň promění v centrum adrenalinu a vzrušujících sportovních výzev pro cyklisty. Rádi bychom vás srdečně pozvali na velkolepý závod horských kol Radouňské okruhy MTB, kde se očekává účast 80-100 dospělých závodníků a až 50 dětí v různých věkových kategoriích. Akce slibuje být pestrá a plná překvapení nejen pro účastníky, ale také pro návštěvníky z širokého okolí.

Startovné pro dospělé činí 250 Kč v případě registrace přes internet a 350 Kč na místě při prezentaci. Děti zaplatí účastnický poplatek ve výši 100 Kč. Kromě závodu a množství zábavy se účastníci mohou těšit na výborné občerstvení, které je zahrnuto v ceně startovného. Organizátoři připravili i zajímavou tombolu, a to nejen pro závodníky, ale i pro příchozí diváky.

Na akci nebude chybět ani doprovodný program. Cyklistické dovednosti budou mít možnost obdivovat návštěvníci při ukázkách trialových dovedností. A aby toho nebylo málo, na programu je také vystoupení mažoretek, jež zaručeně přinesou zábavu a potěší oko diváka. Připravte se na nezapomenutelný sportovní den plný radosti, soutěživosti a přátelství.

Radouňské okruhy MTB tak slibují být jedinečnou událostí, která spojí nejen cyklistickou komunitu, ale i širokou veřejnost, která si zde zajisté najde své oblíbené atrakce. Neváhejte a přijďte podpořit cyklistický sport a účastníky závodu, kteří vám zajisté předvedou skvělý výkon! Těšíme se na vás v Radouňských okruzích MTB, kde bude srdečně přijat každý návštěvník.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy