Žena zemřela při havárii u Malšic

Řidička zemřela po nárazu do stromu a otočení vozu na střeše. Tato smutná událost se stala desátou obětí na jihočeských silnicích v letošním roce.


Tragický začátek dne. Řidička osobního vozu značky Škoda zahynula v těžké dopravní nehodě, ke které došlo u obce Malšice na silnici mezi Táborem a Týnem nad Vltavou. Jeho náraz do stromu následovalo otočení vozu na střeše. Děsivá scéna se odehrála krátce po páté hodině ranní.

'Vozidlo v nemilé ranní hodině vyjelo z cesty a narazilo do stromu. Po tomto nárazu se vozidlo otočilo a skončilo na střeše,' popisuje tragickou situaci jihočeská policejní mluvčí Lenka Krausová. První podrobnosti z ohledání směřují k dalšímu vyšetřování potenciálních příčin nehody táborskými dopravními policisty.

Zachránit ženu se snažily dvě posádky záchranné služby a na pomoc přiletěl i vrtulník. 'Řidička byla uvnitř vozu uvězněna. Při našem příjezdu už ale bohužel žádné známky života nevykazovala. Zranění ubránily její další boj o život,' svědčí mluvčí jihočeských záchranářů Petra Kafková. Dodává, že v nehodě nebyl nikdo další zraněn.

Dopravní omezení na místě nehody poté pokračovalo až do osmé hodiny ranní. Tato smutná událost představuje desátou oběť na jihočeských silnicích v letošním roce. Podle statistik zemřelo sedm obětí už v lednu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy